Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Cyclaire Plus pumpa

Cyclaire Plus

8 490 Ft

Cyclaire

Cyclaire Plus pumpa

Cikkszám: cycp2t

Elérhetőség: Készleten

A Cyclaire Plus a világ leghatékonyabb mini-pumpája.  A Cyclaire Plus használata nagyon egyszerű és 8.3 bar nyomást tud biztosítani. A Cyclaire pumpák kezelése olyan könnyű és hatékony, hogy be kellett építeni egy nyomásmérőt annak érdekében, hogy az emberek ne fújják túl a kerekeket. A magas minőségű nyomásmérőre jellemző, hogy bárhol és bármilyen körülmények között a megfelelő nyomásra pumpálható vele a bicikli kereke.

Vagy

Részletek

A Cyclaire kerékpár pumpák tömörek, mégis sokkal hatékonyabbak és kisebb súlyúak, mint a hagyományos pumpák. Ez az alkalmazott egyedi húzó pumpálási rendszernek köszönhető, mely lehetővé teszi, hogy egy húzásra sokkal több levegő kerüljön a kerekekbe, mint hagyományos társaikkal. Olyan mintha egy  benzinkúti pumpa lenne, csak mindez 15cm-es méretben és könnyebben. A Cyclaire pumpák felső kategóriás termékek olyan kivitelezéssel, hogy még a legextrémebb hegyi kerékpárosok igényeit is kielégítik. Megbízhatóak és tartósak, egyszóval igazi főnyereményt jelentenek a kerékpározás iránt rajongóknak. A pumpához jár egy táska is, mellyel a kerékpár vázra vagy az ülés alá, illetve a kormányra  rögzíthetőek, miközben teljes védelmet nyújtanak a készüléknek. A Cyclaire pumpák úgy lettek kifejlesztve, hogy mindenki által könnyen használhatók legyenek. Álló helyzetben is könnyedén használható, nem kell pumpálás közben legörnyedni és a hosszú szalag miatt sokkal nagyobb hatásfokkal fújható fel a kerék, mint egy hagyományos társa esetében. Egy húzás által jóval több levegő juttatható a kerekekbe, mint a piacon megtalálható más mini-pumpák segítségével.

Hogyan használja:

  •  Csatlakoztassa a pumpát a kerékpár szelephez, miután a pumpát a kerék mellé tette
  • A pumpa fúvókájának zárószerkezetét 90 fokkal fordítsa el, érezni fogja, hogy a fúvóka teljesen rászorul a szelepre, így a pumpálás során az összes levegő a kerékbe jut.
  • Lépjen rá a pumpa tetejére (egy kis cipőtalp emblémája jelzi hova). Fogja meg a pumpa markolatát, amit a pumpa bal felső sarkában talál és álljon fel egyenesen.
  • Húzza a markolatot felfelé és máris pumpálja a kereket!

Hogyan működik:

Minden egyes húzásnál, amit a markolat által közvetít a pumpába, a húzó szalag kitekeredik a pumpa belsejéből, miközben egy görgős szerkezetet hoz működésbe. A csiga egy kétvégű dugattyúhoz van csatlakoztatva, így a dugattyú oda-vissza mozog a pumpában található henger belsejében, amíg a csiga fordítva mozog. Ez az egyszerű és ötletes megoldás, amely segítségével a Cyclaire kerékpár pumpa olyan sok levegőt tud egyszerre bejuttatni a kerekekbe. Minél tovább húzza a markolatot, annál többet fordul a csiga és annál több levegőt nyom a dugattyú a kerekekbe. Ez az a rendszer, amely által a Cyclaire pumpák sokkal nagyobb hatásfokkal működnek minden egyes pumpálásnál, mint a hagyományos mini-pumpák és sokkal könnyebben fújják fel a kerekeit nagy nyomásra is.

Hogyan szállítsa?

A Cyclaire pumpák táskával kaphatóak. Ezzel ideálisan rögzíthetők a kerékpárhoz. Ez lehet a váz belső háromszögén belül vagy a nyereg alatt. Ha már rendelkezik hátizsákkal vagy kosárral, amiben a Cyclaire pumpa könnyedén elfér, a tartóját használhatja a szerszámok tárolására vagy akár a pumpával együtt is megoldhatja ezt, hiszen alul van rajta egy külső plusz zseb a kényelem érdekében.

További információk

Márka Cyclaire
Súly 300 gramm
Magasság 15.5 cm
Mélység 5.2 cm
Szélesség 6.6 cm
Extrák hordtáskával együtt
Kiszerelés db
Garancia 1 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: