Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

DJI Osmo+

DJI Osmo+

255 900 Ft

DJI

DJI Osmo+

Cikkszám: Osmo+

Elérhetőség: Készleten

A DJI első kézi kamera stabilizátorát, melynek kamerája beépített zoommal rendelkezik.

Vagy

Részletek

Bemutatjuk a DJI első kézi kamera stabilizátorát, melynek kamerája beépített zoommal rendelkezik.

12MP-es fényképek készítésére képes, emellett 4K-s videókat tud rögzíteni. A markolatra mobiltelefon rögzíthető, melyen valós idejű élőképet kapunk Wi-Fi videó linken keresztül.

Főbb funkciók

Mozgás a zoom segítségével

Kerülj közelebb a videód témájához a DJI Osmo+ segítségével. 7x zoom *, 3.5x optikai és 2x digitális zoom, a gyújtótávolság 22mm – 77mm-es tartományban a HD kép feláldozása nélkül.

A digitális zoom-ot 1080p-ben lehet elérni.

Fejlett stabilitás

Az Osmo+ egy korszerűsített stabilizátorral van ellátva, ugyan úgy, ahogy az Osmo is, mely technológiának köszönhetően a kamera stabil marad, mozogjunk bárhogyan. Legyen szó élő közvetítésről vagy az első film elkészítéséről, az Osmo+ segítségével profi videókat tudunk kiadni a kezünkből.

Mozgó selfie

A gyújtótávolság 0,5 méternél kezdődik, ami azt jelenti, hogy tökéletesen fókuszban maradhatunk még akkor is, ha épp mozgó selfiet készítünk.

Timelapse

Az Osmo+ segítségével még könnyebb rögzíteni az idő múlását. Csak jelöld be, honnan szeretnéd, hogy induljon és megálljon a kamera, majd érintsed meg a START gombot. Elképesztő mozgó timelapse videó készíthető, speciális kiegészítők nélkül.

Részletgazdag panoráma

Készíts részletgazdag tájképet, csupán a telefonod és az Osmo+ segítségével. 9 különálló fényképet készít el, és fűz össze az eszköz egy, önálló fényképpé.

Hosszú expozíciós idő

Készíts hosszú expozíciós idővel is abszolút éles képeket, akár tripod nélkül. A stabilizációs rendszer az Osmo+ kameráját mozdulatlanul tartja, így akár szabadkézzel is boldogulhatunk.

Erőteljes kamera

Rögzíts 4K30fps-ben vagy a lassított felvételekhez 1080p/120fps-ben. Emellett 12MP-es képek készítésére is lehetőségünk van Adobe DNG RAW formátumban a jobb szerkeszthetőség miatt.

A mobileszközt nem tartalmazza a csomag.

További információk

Márka DJI
Energiaforrás Akkumulátoros
Szín Fekete
Kiszerelés db
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: