Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Elindultunk 2015.04.03.

A mai nappal végre hosszú fejlesztés után elindult webshopunk. Folyamatosan dolgozunk még a rendszeren és a termékek feltöltésén de már most tudtok rendelni. A termékeknél jelöltük is mi az, ami azonnal elérhető raktárról és mi az, amit csak "külső raktárról" tudunk adni. Fontos tudni, hogy mi csak a márkák és gyártók által kijelölt magyarországi forgalmazóktól vásárolunk, hogy soha ne legyen gond a termékekkel vagy az ügyintézéssel. Nem forgalmazunk soha hamisítványokat a jobb ár reményében! Kínálatunk a minőségi termékek felé tolódik de nagyon sok termékünk a racionális ársávban is elérhető. Minőségi márkáink sora folyamatosan bővül. Itt a Hírek menüpontban mindig a legfrissebb információkat termék újdonságokat tudjátok olvasni. Kínálatunk dinamikusan igazítjuk az igényekhez, tehát ha valamit nem találsz meg nálunk és nem kapod meg kényelmesen senkitől, akkor írj nekünk is igyekszünk segíteni. Több sportágban jelen vagyunk mi magunk is mint felhasználók, ezért minden felhasználáshoz a kipróbált, bevált márkákat ajánljuk neked.

Rövid segédlet, jelmagyarázat:

ujtermek

 

Amely terméken jobbra felül kis csillag látható, azok a termékek újdonságok, amint lehetséges rendelni őket a forgalmazóktól megszerezzük neked.

 

 

 

akcio

 

Amely terméken "%" jel látható, azok kedvezményes áron vásárolhatóak meg, biztosan lesz olyan is köztük, ami kifutó tehát korlátozott darabszámban érhetőek el.

 

 

 

szinvalaszto

 

Amely terméken a kis színes színkártya látható bal oldalon alul, azon termékekbe belépve további szín, méret, adapter változatok találhatóak tehát attól, hogy a fő termék színe nem szimpatikus még érdemes belépve is végig nézni.

 

 

  • Ahol a terméklapra belépve azt írja a rendszer, hogy "raktáron" azok a termékek azonnal csomagolhatóak, így 1-3 napos határidővel kézhez tudod őket kapni.
  • Ahol "külső raktáron" felirat jelenik meg egy-egy terméknél vagy termékváltozatnál, ott nekünk is beszerzési idő kell, ami sajnos nem mindig múlik rajtunk, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy gyorsan be tudjuk szerezni neked.
  • Rövidesen indítunk törzsvásárlói rendszert is de ez ma még nem elérhető.
  • Terméket jobbra felül a szabad szavas keresőben is tudsz keresni vagy a menüpontokból is: például a Márkák menünél a gyárak által használt kategorizálást követjük mi is, a kerékpár, motor...stb menükben pedig kategóriákra tudsz szűkíteni. Például:

Rövidesen elérhetőek lesznek az alábbi márkák: Abus, Kryptonite, Klickfix, Ortlieb, Rainlegs, Reelight, Lupine, Riese&Müller, Principia, Toxy, Slyway, Nazca, Cyclaire, Racktime, Bose, The North Face, Oakley, Sealskinz, Tubus, Touratech, Rohloff, Brooks, Drift, GoPro, Contour, StreetStepper, Mobiky, Birdy, CTM, Bianchi, KTM, Peli, KMC, Exustar, Sonax, Promax, Mavic, Montana, BlueDesert, Source, Keep2Go, SmartTube, Sram, Truvativ, RockShox, Jagwire, SKS, Sidi, CST, Ritchey, Sigma, Tektro, Magura, Slime, Thule, Shimano, Miche, Knog, Schubert, Nolan, Continental, Brooks, Garmin, Interphone, Sidi...

Amennyiben valamivel nem boldogulsz, hívj minket bátran magyar és angol nyelven tudunk neked segíteni: +36 20 319 08 18 vagy írj nekünk : info@gurutech.hu

Írd le véleményed!