Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Raktáron a világ legjobb kerékpáros hátsó lámpája, Lupine rotlicht

Nálunk már raktárról kapható a méltán híres Lupine legújabb lámpája mégpedig a Rotlicht. A világ talán legokosabb hátsó lámpája ami biztosan nem a legolcsóbb hátsó világítás de a biztonságot növelő tudása aranyat ér. Lássuk mitől olyan különleges ez a lámpa.

799_Rotlicht-1A beépített szürkület szenzor kétféle működést is tud az igények függvényében. A ráfutásos balesetek és gázolások elkerülése érdekében, amennyiben egy autó fényszóró csóvája a Lupine hátsó lámpára világít, úgy a Lupine hátsó lámpa egyre erősebben világít felhívva az autós figyelmét a közlekedő kerékpáros mozgására. Természetesen működik a fény érzékelő alkonyat kapcsolóként is, ahogy csökken a környezeti fény és vele párhuzamosan a láthatóságunk, úgy erősíti a hátsó lámpánk fényét. A gumi szíjas rögzítésnek köszönhetően nem lényeges milyen átmérőjű az üléscsövünk, minden esetben jól rögzül a Lupine ROTLICHT lámpa. Ráadásul ha megvan mely üléscsöveken akarjuk használni  a Lupine Rotlicht lámpát, méretre is vághatjuk a gumis rögzítő szalagot, így nem marad feleslegesen túl hosszú szalag. Érdekes fejlesztés még a hátsó lámpában a féklámpa funkció, ami segít biztonságosabbá tenni a közlekedésünket. Amint lassítunk, úgy a lámpa erősebben világít természetesen technológiából adódóan ez a funkció sík úton, szilárd burkolat mellett működik optimálisan, mert hegyen MTB bringa esetén a terep ütései megzavarhatják, de talán erdei úton ritkábban is fut ránk hátulról egy-egy autó...Természetesen a lámpa fényereje is állítható, de ha alapból a maximális értéken (2 Watt, 160 Lumen) használjuk úgy fékezéskor már nem tud erősíteni a fényünkön. Érdemes közúton 1 Watt teljesítménnyel közlekedni, mert elegendő a fénye úgy is, viszont ebben az esetben fékezéskor még duplázni tud a lámpa a fényerején.

Akkor konkrétan pontokban mit is tud a "csoda" lámpa:

LUPINE ROTLICHT:

 1. Minimális tömeg a CNC megmunkált tartós, erős, fekete ház ellenére is 55g
 2. 160 LUMEN maximális világítási teljesítmény
 3. 180 fokos lencseszög a lehető legjobb észlelhetőségért
 4. USB csatlakozón keresztül történő töltési lehetőség beépített akkumulátorral
 5. 1.5-20 órás világítás egyetlen feltöltéssel (világítási módtól függően)
 6. 0.1-2 WATT teljesítmény
 7. 830 mAh beépített akkumulátor
 8. Cree XP-E2 led
 9. több átmérőre megfelelő gumi szíjas rögzítés
 10. fényvisszaverő felületek
 11. speciálisan a LED-hez tervezett optikai, lencserendszer
 12. opcionálisan rendelhető a lámpához piros lámpa búra, nem kardinális kérdés hiszen a LED fénye mindenképpen piros színű hiszen ez egy hátsó lámpa, de akinek a hátsó lámpa piros azoknak is van megoldás.

 

Sok is kevés, is a Rotlicht ára de az élet felbecsülhetetlen érték, ha ennyin múlik csak az élet akkor megéri bőven.

Lupine Rotlicht megvásárlása, tovább a shopba --››

Egy hozzászólás

 • Tényleg ennyire jó ez a lámpa, az árából azért kijön 2-3 db olcsóbb hátsó lámpa is! A lassulás szenzor működik az életben is vagy csak vakítás? Mikor lesz akciós ez a lámpa? Üdv Zoli

  Válasz
Írd le véleményed!