Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Ajándék tippek férfiaknak! Reisenthel kosár + KLICKfix adapter

Mit vegyél az asszonynak? Barátnődet mivel lepd meg karácsonyra? Segítünk! KLICKfix kosár + KLICKfix adapter!

Itt a nyakunkon az év vége és a legjobbat akarjuk a női szeretteinknek, anyáknak, feleségeknek, barátnőknek, ismerősöknek, szeretőknek, pajtásoknak...

Segítünk a bajban, hiszen több éve látjuk, mire vágynak igazán a nők, ha a kerékpározás és a szabadidő eltöltés a fő szempont.

KLICKfix Reisenthel kosár KLICKfix Reisenthel kosár

Amivel biztosan nem tudtok tévedni, az a NŐK kedvenc Reisenthel kosara, amit egy adapterrel (akár többféle) lehet a kerékpárra rögzíteni. A nők főként a kormány adaptert favorizálják, mert így mindig minden szem előtt van. Értékek, papírok, pénz, ruhák egyetlen kosárban pont a szemünk előtt. Amikor a kerékpár kint marad a minőségi, német adapternek hála a kosár egyetlen kattintással levehető, így velünk lehet a bolti bevásárlásnál is például. Mi kell ennél több? Most megmondjuk egy zseniális ár!

Aki most vásárol KLICKfix REISENTHEL kosarat tőlünk az a hozzá való kormány adaptert ajándékba kapja!

Matek: KLICKfix REISENTHEL kosár: 17.965 Ft + KLICKfix adapter: 5.735 Ft = 17.965 Ft

Dönts okosan! Nálunk most 23.700 Ft értéket kapsz 17.965 Forintért!! Nem kell mást tenned, mint megrendelned egy Reisenthel kosarat és mi automatikusan adjuk hozzá a normál kormányadaptert!

Az akció a készlet erejéig vagy 2016. december 22-ig él!

Vásárlás--››

Ha nem akarsz lemaradni semmi hírről, akcióról iratkozz fel hírlevelünkre!

Egy hozzászólás

  • MOlnár Mária
    MOlnár Mária 2016-12-23 at 14:16

    Kér
    kéréssel fordulok önökhöz-hagyományos kerékpárt szeretnék szoba biciklikén használni-olyan tartót keresek amire ráhelyezve tudom használni-köszönettel Molnár Mária

    Válasz
Írd le véleményed!