Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

25%-os Source akció

Ilyen még nem volt! Év végére a legjobb márkákat tudjuk nektek diszkont áron adni! Source most 25% kedvezménnyel!

Jelenleg a Source gyártja a világ legjobb hidratációs rendszereit és túra, outdoor szandáljait. aki nem ismeri, pont itt az ideje megismerni, mert ilyen áron nem sűrűn van Source termék. A hidratációs hátizsákjaik világhírűek a "glass like"technológiai megoldásaik miatt, ami annyit tesz, hogy minden vízszállító lágy tasakjuk üveg simaságú belső felületet kapott! Így soha nem fog penészedni, főleg ha üresen tárolod.

Source szandál Source szandál

A szandáljaik terén sem kontárkodtak, ott is fontos volt az ergonómia, tartósság és a praktikum, amit kibővítettek a szagmentes megoldással. Itt "Cupron" technológia segített ami réz illetve bizonyos modellek esetén ezüst anyag hozzáadását jelenti a talp felőli rétegénél. Így hiába, túrázunk sokat, izzadunk bele a szandálba a réz és az ezüst antibakteriális hatásának köszönhetően nem tud kellemetlen "illatokat" kezdeményezni a szandálunk. Miért jó és aktuális most ez a kérdés?

Minden raktáron lévő Source termékre 25%-os akciót hirdetünk! Válogass gyorsan, mert gyorsan el szokott fogyni! Az akció a készlet erejéig vagy 2016.12.22.-ig tart!

Vásárlás--››

Ha nem akarsz lemaradni semmi hírről, akcióról iratkozz fel hírlevelünkre!

Írd le véleményed!