Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Most megéri 2 db Ortlieb terméket venni!

Szinte senkinek nem kell már bemutatni a világhírű, minőségi, német Ortlieb márkát. Most Karácsonykor csak nálunk: 25%-os Ortlieb akció!

Aki jártas a szabadtéri tevékenységekben, már biztosan találkozott az Ortlieb márkanévvel. Nem is csoda a népszerűsége, hiszen minden termékükre 5 év garanciát adnak mindegy, hogy milyen Ortlieb termék. A túrázás, outdoor, kerékpározás, hajózás, motorozás, fotózás, lovaglás területére is vannak fejlesztéseik. Jellemző rájuk a 100%-os vízállóság és a robusztus, strapa bíró felépítés. A legtöbb Földkerülő ezt a márkát választja, ha biztonságban szeretné tudni a felszerelését. Éppen ezért most szenzációs év vég akcióval várunk titeket, hogy könnyebb legyen megvásárolni a kívánt terméket az Ortlieb-től.

vagány, minőségi, Ortlieb vagány, minőségi, Ortlieb

Most az év végére a készlet erejéig és az akció végéig: 2016.12.22.-ig aki bármilyen 2 db Ortlieb terméket vásárol, az 25% kedvezményt kap a megvásárolt termékek árából.

Semmi mást nem kell tenned, mint kosárba rakni két darab Ortlieb terméket lista áron és mi automatikusan 25%-al kisebb áron számlázzuk Neked! Utánvéttel és PickPackPont-tal tudod megkapni, előre utalás és bankkártyás fizetés esetén várd meg, míg a 25%-al csökkentett árról kiállítjuk Neked a számlát!

Vásárlás--››

Ha nem akarsz lemaradni semmi hírről, akcióról iratkozz fel hírlevelünkre!

Írd le véleményed!