Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Vásárlási információk

Köszöntünk a gurutech.hu webáruházunkban. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk megtalálni és megvásárolni a felmerült igényre legmegfelelőbb terméket, megoldást. Ennek érdekében olvasd el az összes segédletünket, hogy a legpontosabban dönthess! Amennyiben több információra van szükséged keress minket telefonon vagy emailben. +36/20/319-08-18, info@gurutech.hu


Részletesen segítünk itt is:

 1. Oldalunkon több módon is szűkítheted termék keresésedet: márkanév, szabadszavas kereső, kategória szűrés

 2. A szabadszavas keresőt az oldalunk jobb felső sarkában találod meg

 3. Az oldalunk bal szélén találod a kategória szerinti szűkítéseket

 4. Mindig ügyelj, hogy válassz ki termék változatot is ahol több szín, méret, minta áll rendelkezésedre, mert a rendszer addig nem tudja fogadni a rendelésedet, amíg nem pontosítod azt!

 5. Szállítás felől érdeklődhetsz is, mert folyamatosan bővítjük a választható megoldásokat: Utánvét, Futárszolgálat, PPP (Pick Pack Pont),.

 6. Fizetési módjaink is folyamatosan bővülnek: előre utalás, készpénzes számlabefizetés (külön díja van), utánvét, Pay Pal, Banki fizetés. 

 7. A termékek elérhetőségét, illetve raktáron létét külön feltüntetjük a termék adatainál az ár mellett, ami folyamatosan változik a vásárlások és a szállítmányok érkezése függvényében. Amennyiben tudod mire van szükséged rövidesen rendeld meg, mert van ami elfogyhat és akkor picit várnod kell a következő szállítmányig.

 8. A külső raktáraink sok esetben adnak információt mint importőrök de az ottani árukínálat sem örökérvényű, tehát változik.

 9. Top márkáinkat a webshopunk alsóbb részében találod, itt a legsikeresebb, legjobban értékesített márkáinkból tudsz választani

 10. A top márkák alatt találod az összes márkánk listáját, amit folyamatosan bővítünk

 11. Amennyiben valamire szükséged van de nem találod keress minket, lehetséges, hogy tudunk segíteni a beszerzésben