Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Adapter kormánycsőhöz

ADAPTER KORMÁNYCSŐHÖZ

8 225 Ft

Klickfix

Adapter kormánycsőhöz

Cikkszám: 0211ST

Elérhetőség: Készleten

Ez az adapter ugyanazokból az elemekből épül fel, mint a kormánypipához való adapter. Azokhoz a kerékpárokhoz alkalmazható, amelyek homlokcsövén megtalálhatók a szükséges furatok. A vázhoz történő közvetlen rögzítés esetén a felszerelés súlya nem zavarja a kormányzást.


Az új kialakítás nagyobb távolságot biztosít az első keréktől, így a KLICKfix táskák és kosarak még a kicsi összecsukható kerékpárokra is könnyedén felszerelhetők. Maximum terhelés 5 kg.

Vagy

Részletek

Ez az adapter ugyanazokból az elemekből épül fel, mint a kormánypipához való adapter. Azokhoz a kerékpárokhoz alkalmazható, amelyek homlokcsövén megtalálhatók a szükséges furatok. A vázhoz történő közvetlen rögzítés esetén a felszerelés súlya nem zavarja a kormányzást. Az új kialakítás nagyobb távolságot biztosít az első keréktől, így a KLICKfix táskák és kosarak még a kicsi összecsukható kerékpárokra is könnyedén felszerelhetők. Ehhez ajánljuk a Freepack Meta hátizsákokat, a Shopper Miniket és a kormánytáskákat. A legtöbb Dahon összecsukható kerékpárt az adapter fogadására kialakított foglalattal gyártják.

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 155 g
Extrák Megengedett terhelés: maximum 5 kg
Garancia 1 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: