Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Allrounder Touring

ALLROUNDER TOURING

32 946 Ft

Klickfix

Allrounder Touring

Cikkszám: 0274S

Elérhetőség: Készleten

A termékcsalád legnagyobb kormánytáska modellje masszív belső vázzal. Az egyetlen kormánytáska, melynek aljára lámpatartó rakható. Számos belső és külső rekesz, vállpánt, esővédő térképtok és fényvisszaverő teszi ezt a modellt igazán túrázásra alkalmassá.


Külön helyet kaptak a térképek és tokok a táska belsejében. Az esővédő tok 2 különböző méretűre hajtható össze és különböző pozíciókban rögzíthető a táska ergonomikusan kialakított ferde tetején.  • KLICKfix kormányadapterrel szállítjuk

  • Lámpatartó a csomagban

Vagy

Részletek

A termékcsalád legnagyobb kormánytáska modellje masszív belső vázzal. Az egyetlen kormánytáska, melynek aljára lámpatartó rakható. Számos belső és külső rekesz, vállpánt, esővédő térképtok és fényvisszaverő teszi ezt a modellt igazán túrázásra alkalmassá. Külön helyet kaptak a térképek és tokok a táska belsejében. Az esővédő tok 2 különböző méretűre hajtható össze és különböző pozíciókban rögzíthető a táska ergonomikusan kialakított ferde tetején.

  • Hátsó oldalán KLICKfix adapter fogadólemez
  • KLICKfix kormányadapterrel szállítjuk
  • Alsó adapter a lámpatartóhoz

A hozzátartozó lámpatartóra könnyedén, pillanatokon belül felszerelhetsz 1-2 elemlámpát, ezt pedig a táska alján lévő adapterre rögzítheted.

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 1100 g
Magasság 24 cm
Mélység 16 cm
Szélesség 26 cm
Térfogat 9 L
Extrák Megengedett terhelés: maximum 3 kg
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Minőség:
Ár:
Érték: