Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Contour adapter üléscsőre

CONTOUR adapter üléscsőre

2 426 Ft

Klickfix

Contour adapter üléscsőre

Cikkszám: 0217HO

Elérhetőség: Készleten

Használatával teljes mértékben ki tudod használni a Contour táskák előnyeit. 25-32 mm átmérőjű üléscsőre alkalmazható. Egyetlen kattanással a táska vagy a CATCHup sárvédő automatikusan rögzül a Contour adapterben. Nyomd meg a piros gombot, és már viheted is magaddal. Amikor táska nélkül kerekezel, csak a kis adapter látszódik az üléscsövön.

Vagy

Részletek

Használatával teljes mértékben ki tudod használni a Contour táskák előnyeit. 2 rozsdamentes szorítóval rögzítheted 25-32 mm átmérőjű üléscsőre. Egyetlen kattanással a táska vagy a CATCHup sárvédő automatikusan rögzül a Contour adapterben. Nyomd meg a piros gombot, és már viheted is magaddal. Amikor táska nélkül kerekezel, csak a kis adapter látszódik az üléscsövön. Karbon vagy egyéb könnyű nyeregcsőhöz nem ajánljuk - ilyen esetekben érdemes felkeresni a gyártót. Kapható szorító a vastagabb üléscsövekhez is 32-36 mm átmérő között. A Contour és Contour Max adapterek nem kompatibilisek.

A Contour-táskák kifejezetten a csomagtartót nem használó kerékpárosoknak lett kifejlesztve. Temérdek hely, kiváló kosz és vízállóság jellemzi. Könnyen eltávolítható a tisztításhoz. Kompakt adapter alak.

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 50 g
Extrák Megengedett terhelés: maximum 2 kg
Garancia 1 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: