Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Kormányadapter 31,8 mm

Kormányadapter 31.8 mm

5 646 Ft

Klickfix

Kormányadapter 31,8 mm

Cikkszám: 0211O

Elérhetőség: Készleten

A standard modell továbbfejlesztése nagyméretű kormánycsőre, nagyméretű rögzítő bilinccsel (31,8 mm). Minden alkatrész és felszerelés automatikusan rögzül az adapterbe. Nyomd meg a piros gombot és máris leveheted a táskát, kosarat vagy a térképtartót. A különleges rögzítő kábel segítségével az adapter még nehéz táskákat is meg tud tartani. Nagyon erős üvegszálas műanyagból készült.


Egyszerű és praktikus használat: a kormányadapter állandóan a kerékpáron van rögzítve és a zárrendszernek köszönhetően egy kattintás a táskák fel-le vétele.

Vagy

Részletek

A standard modell továbbfejlesztése nagyméretű kormánycsőre, nagyméretű rögzítő bilinccsel (31,8 mm). Nyomd meg a piros gombot és máris leveheted a táskát, kosarat vagy a térképtartót. A különleges rögzítő kábel segítségével az adapter még nehéz táskákat is meg tud tartani. Nagyon erős üvegszálas műanyagból készült. Gyorsan és könnyen felhelyezhető, a villa és a kormány nem igényel különleges felszerelést.

Egyszerű és praktikus használat: a kormányadapter állandóan a kerékpáron van rögzítve és a zárrendszernek köszönhetően egy kattintás a táskák fel-le vétele. Egy kormányadapterhez külön-külön több típusú kompatibilis táska is rögzíthető felváltva.

  • Kapható zárható kormány adapter is a táska biztonságos rögzítéséhez
  • Amennyiben a kormányodon nincsen elég hely a táskának a különböző fékkarok és bowdenek miatt, akkor tudsz vásárolni külön is távnövelő elemet (távnövelő szett), ami a táskát előrébb tartja, így biztosítva a fékek és váltók akadálymentes működését.

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 120 g
Extrák Megengedett terhelés: maximum 7 kg
Garancia 1 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: