Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Kormányadapter (standard)

 Kormányadapter (standard)

5 646 Ft

Klickfix

Kormányadapter (standard)

Cikkszám: 0211

Elérhetőség: Készleten

Minden alkatrész és felszerelés automatikusan rögzül az adapterbe. Nyomd meg a piros gombot és máris leveheted a táskát, kosarat vagy a térképtartót. A különleges rögzítő kábel segítségével az adapter még nehéz táskákat is meg tud tartani. Nagyon erős üvegszálas műanyagból készült. Minden 22-26 mm közötti átmérőjű általános kormányhoz alkalmazható. Egyszerű és praktikus használat: a kormányadapter állandóan a kerékpáron van rögzítve és a zárrendszernek köszönhetően egy kattintás a táskák fel-le vétele.

Vagy

Részletek

Minden alkatrész és felszerelés automatikusan rögzül az adapterbe. Nyomd meg a piros gombot és máris leveheted a táskát, kosarat vagy a térképtartót. A különleges rögzítő kábel segítségével az adapter még nehéz táskákat is meg tud tartani. Nagyon erős üvegszálas műanyagból készült. Minden 22-26 mm közötti átmérőjű általános kormányhoz alkalmazható. Gyorsan és könnyen felhelyezhető, a villa és a kormány nem igényel különleges felszerelést. Egyszerű és praktikus használat: a kormányadapter állandóan a kerékpáron van rögzítve és a zárrendszernek köszönhetően egy kattintás a táskák fel-le vétele. Egy kormányadapterhez külön-külön több típusú kompatibilis táska is rögzíthető felváltva.

Rendelhető kiegészítők, extrák:

  • Kapható zárható kormány adapter is a táska biztonságos rögzítéséhez
  • Amennyiben a kormányodon nincsen elég hely a táskának a különböző fékkarok és bowdenek miatt, akkor tudsz vásárolni külön is távnövelő elemet (távnövelő szett), ami a táskát előrébb tartja, így biztosítva a fékek és váltók akadálymentes működését.
  • Túlméretes kormánycsőre kérheted túlméretes rögzítő bilinccsel ( 31.8 mm )

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 90 g
Extrák Megengedett terhelés: maximum 7 kg
Garancia 1 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: