Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Kormányadapter univerzális

Kormányadapter univerzális

6 257 Ft

Klickfix

Kormányadapter univerzális

Cikkszám: 0211U

Elérhetőség: Készleten

Minden alkatrész és felszerelés automatikusan rögzül az adapterbe. Nyomd meg a piros gombot és máris leveheted a táskát, kosarat vagy a térképtartót. A különleges rögzítő kábel segítségével az adapter még nehéz táskákat is meg tud tartani. Nagyon erős üvegszálas műanyagból készült. Egyszerű és praktikus használat: a kormányadapter állandóan a kerékpáron van rögzítve és a zárrendszernek köszönhetően egy kattintás a táskák fel-le vétele. Univerzális: minden 22-26mm közötti átmérőjű általános kormányhoz alkalmazható, és tartalmazza a nagyméretű bilincseket(Ø 31,8mm).

Vagy

Részletek

Univerzális készlet

Minden 22-26 mm közötti átmérőjű általános kormányhoz alkalmazható, és tartalmazza a nagyméretű bilincseket (Ø 31,8 mm-es kormánycső átmérőig).

Minden alkatrész és felszerelés automatikusan rögzül az adapterbe. Nyomd meg a piros gombot és máris leveheted a táskát, kosarat vagy a térképtartót. A különleges rögzítő kábel segítségével az adapter még nehéz táskákat is meg tud tartani. Nagyon erős üvegszálas műanyagból készült. Gyorsan és könnyen felhelyezhető, a villa és a kormány nem igényel különleges felszerelést. Egyszerű és praktikus használat: a kormányadapter állandóan a kerékpáron van rögzítve és a zárrendszernek köszönhetően egy kattintás a táskák fel-le vétele. Egy kormányadapterhez külön-külön több típusú kompatibilis táska is rögzíthető felváltva.

  • Amennyiben a kormányodon nincsen elég hely a táskának a különböző fékkarok és bowdenek miatt, akkor tudsz vásárolni külön is távnövelő elemet (távnövelő szett), ami a táskát előrébb tartja, így biztosítva a fékek és váltók akadálymentes működését.

Zárral felszerelet kormány adapter is elérhető.: (0211LU)

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 120 g
Extrák Megengedett terhelés: maximum 7 kg
Garancia 1 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: