Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Quad adapter

Quad Adapter

5 646 Ft

Klickfix

Quad adapter

Cikkszám: 0210

Elérhetőség: Készleten

KLICKfix adapter az okostelefon tokunkhoz. A rozsdamentes acél pántnak köszönhetően univerzális rögzítési lehetőséget biztosít vázon, kormányon vagy stucnin. A Quad rendszer által másodpercek alatt, biztonságosan rögzíthetjük a kiegészítőinket. A robusztus felépítésű test üvegszál erősítésű nylonból készült, melynek teherbírása 1 kg -ig garantált. A szabadalmaztatott rendszer hasonlóan működik mint egy patent, a rögzítés helyzetét 90°-os lépésközönként variálhatjuk.

Vagy

Részletek

KLICKfix Quad Adapter az okostelefon tokunkhoz. A rozsdamentes acél pántnak köszönhetően univerzális rögzítési lehetőséget biztosít vázon, kormányon vagy stucnin. A Quad rendszer által másodpercek alatt, biztonságosan rögzíthetjük a kiegészítőinket. A robusztus felépítésű test üvegszál erősítésű nylonból készült, melynek teherbírása 1 kg -ig garantált. A szabadalmaztatott rendszer hasonlóan működik mint egy patent, a rögzítés helyzetét 90°-os lépésközönként variálhatjuk.

  • Egyszerűen kezelhető
  • Különböző irányokban is bepattintható
  • Állóból fekvő helyzetbe gyorsan átfordítható
  • Rugalmasan beállítható

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 30 g
Magasság 2,5 cm
Mélység 4,5 cm
Szélesség 4,4 cm
Extrák Megengedett terhelés: maximum 1 kg
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség:

Értékelések (1)

1 elem

Megéri az árát bőven, akkor is ha elsőre fájt
Van egy-egy ilyenem a bringán és a motoron is kiépítve fixen bele tudom kattintani a telefon tokot és a kamerámat is. Jól tart, könnyű kivenni belőle a tokot és időjárás állónak bizonyult. Nem bántam meg! Német autópálya tempónál például motoron meg sem rezzent benne a telefon tokostul. Árban nem volt kicsi de mint látom a német minőség itt még jelent valamit.
Ár:
Érték:
Minőség:
Véleményezte: boXerfun / Létrehozva: 2015. 11. 11.