Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Travelbag Universal

TRAVELBAG UNIVERSAL szemből nyitva

32 030 Ft

Klickfix

Travelbag Universal

Cikkszám: 0261UNI

Elérhetőség: Külső raktáron

Kényelmes, elegáns táskák habbetét-erősítéssel. Jól átlátható külső hálós zseb, nagy első táskarész és számos belső rekesz. Fogantyú, lecsatolható vállpánt, fényvisszaverő minden oldalon, külön esőponyvával. Kétutas cipzár teszi lehetővé a könnyű nyithatóságot. A kerékpárra illesztéskor a táskák nem érnek a csomagtartó fölé. Tartalmazza az Universal sínt cserélhető horgokkal 8/10/12 mm, 16 mm átmérőjű csomagtartókra. Egyes kiszerelésben kapható.


Tartalmazza a KLICKfix Universal sínt

Vagy

Részletek

Kényelmes, elegáns táskák habbetét-erősítéssel. Jól átlátható külső hálós zseb, nagy első táskarész  és számos belső rekesz. Fogantyú, lecsatolható vállpánt, fényvisszaverő minden oldalon, külön esőponyvával. Kétutas cipzár teszi lehetővé a könnyű nyithatóságot. A kerékpárra illesztéskor a táskák nem érnek a csomagtartó fölé. Tartalmazza az Universal sínt cserélhető horgokkal 8/10/12 mm, 16 mm átmérőjű csomagtartókra. 

Egyenkénti kiszerelésben kapható, mert szimmetrikus sín-kialakítása miatt a csomagtartó bal és jobb oldalára is felrakhatod.

Ha további dobozokat, felső táskát vagy kosarat is szeretnél mellé rögzíteni, akkor válaszd a Travel bags GTA terméket KLICKfix csomagtartó adaptertáblával.

  • Tartalmazza a KLICKfix Universal sínt
  • Alsó megfogás az oldalirányú elcsúszás ellen

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 1400 g
Magasság 35 cm
Mélység 14 cm
Szélesség 40 cm
Térfogat 18 L
Extrák Megengedett terhelés: maximum 10 kg
Garancia 1 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: