Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Sport-Packer Plus

Sport-packer plus

50 554 Ft
-tól

Ortlieb

Sport-Packer Plus

Cikkszám: F4901

Elérhetőség: Információ termék választás után

Vízálló, klasszikus első csomagtartó táska: Az ORTLIEB Sport-Packer Plus egy vízálló csomagtartó táska, mely lowriderekhez vagy hátsó csomagtartókhoz használható. Klasszikus tetejével könnyű hozzáférni a vízálló Sport-Packer tartalmához és magasabbra tölthető mint a Front-Roller. A Sport-Packer tökéletesen használható „kicsi” hátsó táskaként vagy gyermekkerékpár táskaként. Egy fix belső zseb és cipzáras hálós zseb segít benne rendet tartani.

Kérjük, válasszon!
50 554 Ft
Vagy

Részletek

Vízálló, klasszikus első csomagtartó táska

Az ORTLIEB Sport-Packer Plus egy vízálló csomagtartó táska, mely lowriderekhez vagy hátsó csomagtartókhoz használható. Klasszikus tetejével könnyű hozzáférni a vízálló  Sport-Packer tartalmához és magasabbra tölthető mint a Front-Roller. A Sport-Packer tökéletesen használható „kicsi” hátsó táskaként vagy gyermekkerékpár táskaként. Egy fix belső zseb és cipzáras hálós zseb segít benne rendet tartani.

2009-től a csomagtartó táskák az Ultimate5 kormánytáskához és az első csomagtartó Sport-Packer-hez hasonló tökéletesített formát és új designt kaptak. Lábak védik és tartják tisztán a csomagtartó táskák alját.

A Bike-Packer rajongók különösen hosszabb túráknál fogják szeretni ezt a táskát hátsó csomagtartó táskák kiegészítőjeként.
A szabadalmas ORTLIEB QL2.1 rendszer lehetővé teszi a csomagtartó táskák gyors és könnyű, egykezes rögzítését és levételét egészen 16mm-es cső átmérőig (8 és 11 mm-es tartozékokkal).
Amint a csomagtartó táskát beakasztod, a rögzítőelemek automatikusan záródnak. Ahhoz hogy levedd a csomagtartót csak emeld meg a fogantyút. Ilyen egyszerű!
Az ovális horogsín a csomagtartó táska hátsó részének alján a rögzítést segíti és megakadályozza a táska mozgását. A QL2.1 horognak köszönhetően a rögzítő rendszer szinte bármely kerékpár csomagtartónál használható.


További részletek:

  • alkalmas gyerekkerékpárokhoz vagy kicsi hátsó csomagtartókhoz
  • lowrider vagy hátsó csomagtartó táska, mely poliészterből készült
  • QL2.1 rögzítőrendszer
  • optimalizált forma
  • alsó lábak
  • vállpánt kapcsokkal
  • por/hóvédő a fedél aljánál
  • belső zseb
  • párban lehet megvásárolni

További információk

Márka Ortlieb
Súly 1680 gramm
Magasság 40cm
Mélység 14cm
Szélesség 25cm
Térfogat 30 liter
Anyag PS36C
Extrák levehető vállpánt, fedeles csatos záródás, fényvisszaverő felület, belső zsebek,
Vízállóság IP54
Rögzítés QL2.1-es rögzítő rendszerrel együtt küldjük.
Garancia 5 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: