Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Szállítás

Oldalunkat kizárólag magyarországi szállítási és számlázási címmel lehet igénybe venni. A számlát, mely egyben a garancialevél is a csomag tartalmazza.

Személyes átvételre nincs lehetőség. Garanciális ügyek esetén, átvételi pont- 1211 Budapest Öntöde 1.

Kiszállítás Magyarország területén a DPD futárszolgálattal. Magyarország teljes területére egységes, csomagsúlyhoz kötött árszabás:

  • 5000 Forint teljes összeghatár alatt- 1490 Ft

  • 5000 Forint - 25000 Forint teljes összeghatár között- 990 Ft

  • 25000 Forint - 50000 Forint teljes összeghatár között- 690 Ft
  • 50000 Forint teljes összeghatár felett, ingyenes a kiszállítás, Magyarország területére

Amennyiben kényelmesebb Számodra, Pick Pack Ponton is át tudod venni a terméket- keress minket ez ügyben: info@gurutech.hu

A felszámolt szállítási díjak tartalmazzák az esetleges csomagolási költségeket is. A csomag minden esetben tartalmazza a termék számláját, az elállási jogról és garanciális ügymenetről szóló tájékoztatót. Kérjük, hogy amennyiben a csomagot sérülten kapnák kézhez, úgy a kézbesítő jelenlétében vegyenek fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot! Ellenkező esetben a reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kerékpárok kiszállítása

A kerékpárokat teljesen összeszerelve, beállítva szállítjuk házhoz, technikai okokból a kormány és a pedálok kerülnek kiszerelésre, mivel a futárcég csak így tudja átvenni a csomagot.

A pedálok és kormányfejcsavarok meghúzása otthon is elvégezhető minimális rutin megléte esetén. A pedálok betekerésekor ügyelj arra, hogy melyik pedál melyik oldalra kerül (L=bal, R=jobb). A pedálok meghúzási nyomatéka 35-55Nm, míg a kormányfej csavaroké kb 10Nm. A nem megfelelő szerelés, vagy az ajánlott meghúzási nyomatéktól való eltérés garanciavesztéssel jár, ezért adott esetben fordulj szakemberhez! Minden általunk értékesített kerékpárhoz kitöltött, lepecsételt garanciafüzet is jár természetesen. A kerékpárok kötelező garanciális utánállítását 50-100km megtétele után a budapesti Evobike vagy az Evobike kijelölt boltjai díjmentesen elvégzik, telefonos időpont egyeztetés után.

A nálunk vásárolt termékeidet átveheted a hozzád legközelebb eső Pick Pack Ponton. A legolcsóbb módja a csomag átvételének, hiszen belföldre a PPP által elfogadott súlyhatárok között 690 Ft-ért vállaljuk a csomag eljuttatását az általad választott átvevő helyre.