Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Source, Ultimate Hydration System, 2061420202, 2061420203

Ultimate Hidratációs Rendszer

15 091 Ft
-tól

Source

Source, Ultimate Hydration System, 2061420202, 2061420203

Cikkszám: 2061420202

Elérhetőség: Információ termék választás után

Mindent, amit valaha akartál (egy hidratációs rendszertől) egy csomagban!
Két méretben elérhető.
A felhasználóbarát Widepac™ oldalzáródása lehetővé teszi a könnyű utántöltést, tisztítást, elvezetést, és jég behelyezését. Légmentes záródású.
Egy többrétegű Polietilén film, mely a SOURCE Üveghatású™ technológiát használja. Megakadályozza, hogy bio-film épüljön rá, így a rendszer öntisztító. A SOURCE Glass-Like™ Film 2000%-kal simább, mint a hagyományos TPU filmek, ezáltal gyakorlatilag nincs különbség az üveg és közte
A ko-extrudált polietilén fólia megtartja a folyadék ízét a műanyag íz hatás nélkül. BPA és Ftalát-mentes.
Gátolja a baktériumok szaporodását a tartályban és az ivócső felszínén a rendszer egész élete során. Az alkalmazott technológia az FDA által jóváhagyott és az EPA-regisztrált antibakteriális anyag.
A Glass-Like™ technológia ötvözve a Grunge-Guard™ technológiával egy új generációt képviselnek a hidratációs rendszerek körében, ahol a tisztítás többé már nem jelent problémát. Egyszerűen feltölthető és kiiható újra és újra mindenféle speciális törődés nélkül. A víz friss marad napokig, még akár hetekig is.

Kérjük, válasszon!
15 091 Ft
Vagy

Részletek

Az Ultimate hidratációs rendszer készlet az alábbiakat tartalmazza:
  • Widepac™ 2L / 3L: A leginnovatívabb, leghasznosabb és legsikeresebb tervezésű Widepac Hidratációs Víztározó könnyebbé teszi, mint valaha az utántöltést, tisztítást és szárítást. Ráadásul 100%-ban szivárgásmentes.
  • Helix™ Szelep: Jellemzője, hogy a 360 fokos henger alakú szelep a puha harapási felülettel kiküszöböli, hogy különleges szájtartásra legyen szükség az eszköz használatához.  A rugós tömítő mechanizmus szivárgásmentes marad még a legnagyobb nyomás mellett is.
  • Dirt Shield™: Egy hatékony szeleptetővel rendelkezik, mely megvédi a szelepet a szennyeződésektől, és tisztán tartja, mikor nincs használatban.
  • QMT Cső: Cső két gyors kapcsolódási ponttal, mindkét oldalon 1-1.
  • UTA- Univerzális Cső Adapter:  Egy forradalmi megoldás, hogy újra tölthesd a hidratációs rendszered mozgás közben is. A víztározó tartály közvetlenül a csövön keresztül tölthető meg, így nem szükséges levenni a hidratációs táskát a hátadról, hogy újratöltsd.
  • Mágneses Klip: Egy okos és egyszerű mágneses csőtartó klip, mely könnyen felrögzíthető az ingre, a vállpántra vagy a Molle pántra, lehetővé téve a teljes körű, könnyű használatot.
  • Weave Borított Cső: Szigetelt UV-ellenálló szőtt borítás. A folyadékot hűvösen és baktériummentesen tartja az első kortytól az utolsóig.

További információk

Márka Source
Térfogat 2 L
Anyag tripla rétegű, íz és szagmentes PE fólia antibakteriális hatóanyaggal, ko-extrudált cső, PP, PE & POM befecskendezett műanyag alkatrészek, szilikon szájrész
Extrák nincs műanyag íz, öntisztító, antibakteriális felület, a folyadék hosszú távon frissen és hidegen tartása, könnyű és gyors után töltés,
Kiszerelés db
Garancia 2 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: