Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Bukókeret – BMW R1200GS Vízhűtéses modellekhez 2013-tól

Bukókeret

96 920 Ft
-tól

Touratech

Bukókeret – BMW R1200GS Vízhűtéses modellekhez 2013-tól

Cikkszám: 01-045-5160-0

Elérhetőség: Információ termék választás után

A legrosszabb dolog, ami történhet velünk. egy parkolás közbeni felborulás, egy erdei úton történő elcsúszás vagy egy oldalra kicsúszás, az R1200GS boxer motorja komoly sérüléseket szenvedhet el. A szelepfedél és a hengerfej találkozása az úttal nem vezet jó eredményre, a nehéz motor miatt az utazásunkat veszélyeztető sérülések keletkezhetnek, tehát a bukókeret egy kritikus védelmi eszköz. A Touratech bukókeret rozsdamentes acélból készül és egy védőkeretet hoz létre a hengerfej és a szelepfedél köré.


A Touratech bukókereti úgy vannak tervezve, hogy felvegyék egy-egy ütközés energiáját és elvezessék azt a vázra és a motor egyéb területeire, mindezt a keresztmerevítéseknek és a speciális rögzítő rendszernek köszönhetően tudja megvalósítani. A Touratech mérnök csapata rengeteg időt és energiát fektetett a tesztelésbe és a végeselemes elemzésekbe, hogy biztosak lehessenek abban, hogy a keret kellően erős és megvédi a motorodat. Ezen kiemelkedő jellemzők mellett nagy hangsúlyt kapott a kinézet is, így a rozsdamentes csőszerkezet tökéletesen harmonizál a motor vonalvezetésével és mégjobban kiemeli a boxer stílusos megjelenését.

Kérjük, válasszon!
96 920 Ft
Vagy

Részletek

A Touratech bukókerete kimagasló tervezés eredménye. 25mm átmérőjű, 2mm falvastagságú rozsdamentes acélból készül, így mindig készen áll a motorod megvédésére és sosem hagy cserben. A rozsdamentes acél keret teljes mértékben körülöleli a szelepfedelet és a hengerfejet, így nem hagy esélyt annak, hogy ezek a földhöz érjenek. A Touratech mérnöki ügyeltek arra, hogy ezen tulajdonságok mellett a motor kanyarbeli dönthetősége ne változzon és kellően keskeny legyen, ne növelje a motor homlokfelületét jelentősen. Míg más gyártók azzal hirdetik termékeiket, hogy azok mennyire szélesek és mennyivel túlnyúlnak a hengereken, addig a Touratech az optimális megoldást hirdeti, teljes védelem a hengereknek és mégis keskeny kialakítás, hiszen egy szűkös szituációban vagy egy keskeny ösvényen nem jó a széles kialakítás és természetesen a motor bedönthetőségi szögét sem szabad csökkenteni, ezt csak a Touratech termékei tudják. A Touratech bukókeretei kellően merevre vannak tervezve és megfelelő védelmet nyújtanak, kompromisszum nélkül, nem csökken a bedöntési szög és keskeny marad a motor.

A felszerelés és a szerviz nem is lehetne egyszerűbb. Minden szükséges alkatrész, csavar és felszerelési útmutató a csomag tartalma. Szelephézag állítás esetén gyorsan és könnyen leszerelhető, olajcsere esetén pedig nem kell leszerelni. A Touratech bukókereteinek felszereléséhez soha nem kell a motortartó csavarokat kiszedni.

Megnövelt védelemre van szükséged a vízhűtőhöz és a légterelő elemekhez, rendeld meg a Touratech felső bukókeretét: 045-5161/045-5163/045-5165 Adventure

Egyéb jellemzők 

 • 25mm átmérőjű, 2mm vastag falú rozsdamentes acélból készül
 • teljes védelmet nyújt a hengernek és a hengerfejnek
 • keresztmerevítés a két oldal között az optimális erőelvezetéshez
 • a kialakítás elvezeti az erőket a vázra és a motor egyéb nem teherviselő részeire
 • elektropolírozott vagy fekete epoxy bevonatú változatban érhető el
 • kompakt kialakításnak hála jó manőverezhetőség a szűk csapásokon és a motor bedönthetőségét sem befolyásolja
 • könnyen leszerelhető szerviz esetén
 • minden szükséges kiegészítőt tartalmaz a felszereléshez
 • BMW R1200GS vízhűtéses modellekhez, 2013-tól
 • kompatibilis a Touratech hengerfejvédővel és a felső bukókeret kiegészítővel
 • Németországban a Touratech gyárban készül
Mellékletek

További információk

Márka Touratech
Súly 7.6300 kg
átmérő 25mm
Anyag rozsdamentes acél
Extrák keresztmerevítés a két oldal között az optimális erőelvezetéshez,szervíz esetén könnyen leszerelhető, minden szükséges kiegészítőt tartalmaz a csomag,teljes védelmet nyújt a hengernek és hengerfejnek
Kiszerelés pár
Rögzítés csavaros rögzítéssel
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: