Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Rugós rögzítő Logo Evo és Vega Evo csomagtartóhoz

Rugós rögzítő Logo Evo és Vega Evo csomagtartóhoz

4 619 Ft

Tubus

Rugós rögzítő Logo Evo és Vega Evo csomagtartóhoz

Cikkszám: 70123

Elérhetőség: Külső raktáron

Rozsdamentes acélból készült rugós rögzítő Vega és Logo Evo csomagtartókhoz 2012-től. Pár perc alatt összeszerelhető, szerszám használatát nem igényli.

Vagy

Részletek

Tubus által gyártott rozsdamentes rugós rögzítő Logo Evo és Vega Evo csomagtartóhoz

Kiváló minőségű rugós rögzítő rozsdamentes acélból. Vega Evo és Logo Evo termékekhez használható 2012 óta. Egy perc alatt összeszerelhető, nincs szükség hozzá szerszámokra. A már régről megszokott rugós mechanizmust használja fel, segítségével a különböző tárgyainkat odafogathatjuk a csomagtartóra.

tubus

Több mint húsz éve készít a tubus kerékpár csomagtartókat nagy szilárdságú acél csőből. Ez idő alatt azt is sikerült elérniük, hogy az elismert kerékpár gyártók már tubus csomagtartóval szerelik fel kerékpárjaikat. Mindegyik tubus csomagtartót jellemzi a legnagyobb teherbírás legkisebb önsúllyal, valamint a teljes megbízhatóság és az igényes optikai kialakítás találkozása. A tubus filozófia, egyesíteni a termék legmagasabb minőségét a hosszú élettartammal egy gyönörű termékben.

Ezért is büszke a tubus a CARGO és a TARA csomagtartók 18-éves siker történetére. Az évek során csak részleteikben optimalizált csomagtartó páros jelenti továbbra is az "Álom csapatot" a legtöbb extrém túrázónak.

tubus csomagtartók kézzel készítettek és egy hosszadalmas felületkezelésen esnek át. Termékeik összetett vizsgálatokon mennek keresztül sorozatgyártásba kerülésük előtt. A nagy szilárdságú, de mégis lehelet-vékony acél csövek és az esztétikailag is igényes csomagtartók feldolgozásának know-how rendszere alapján is folyik a további fejlesztése és gyártása az egyedi csomagtartó rendszereknek. Így a tubus készít csomagtartókat E-kerékpár gyártóknak és egyedi kerékpárokhoz is egyaránt.

További információk

Anyag rozsdamentes acél
Márka Tubus
Szín rozsdamentes
Súly 117 gramm

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: